MissIndie

Slider

☆ MissIndie ☆

Hi, ik ben Margriet, alias MissIndie.
Een vrolijke stuiterbal van 40 lentes jong. Ik praat met armen en benen en doe van alles, heb van alles gedaan en ga ook van alles nog doen, maar creativiteit vloeit als een rode draad door mijn leven.

Naast creatief zijn, heb ik altijd wel getekend. Als klein meisje stond mijn tekenboek bomvol creaties, agenda’s hadden overal kleine kriebels, tijdens het bellen was geen papiertje veilig en later tijdens mijn opleiding tot bloemist, tekende ik standaard alle bloemen die ik gebruikte in mijn werkstukken.

Mijn leven en de wereld om mij heen is mijn grootste inspiratiebron en als ik teken verdwijnt de drukte even om mij heen en kom ik tot rust. Ik heb een beetje een eigen stijl, want bloemen zijn altijd mijn favoriet geweest en die komen er dan ook veelvuldig in voor. Maar ik ben ook gek op tattoos en veel tekeningen zijn gemaakt met het idee dat ze ook wel eens als tattoo zouden kunnen gebruikt worden.

Mijn grootste trots zit nu op mijn arm. Een tekening die ik op een emotionele middag heb gemaakt, en voor mij veel betekent, staat nu vereeuwigd in inkt.

Met, en als, MissIndie wil ik mensen gewoon blij maken met mooie, eerlijke en duurzame producten. Iets unieks waar je blij van wordt om te geven of te krijgen. Daarnaast gezellige workshops geven waarbij de mensen met een warm en blij gevoel naar huis gaan.
Het is een ‘net even anders’ shop geworden die creativiteit, liefde en kunst op een eigen manier samenbrengt.

 

Be creative, be independent & be different.