Zwaar weekend, zware straf

Je hebt soms van die weekenden met een vreselijke planning, onverwachte dingen en dus complete chaos…
Dat was dus afgelopen weekend.
De week was al rommelig, ik had een aantal afspraken staan die elkaar wat dwars zaten en ik besloot weer eens impulsief te zijn waardoor het helemaal een zootje werd.

Vanaf vrijdags ging het echt mis.
Van haar verven wat ik s’morgens wilde doen en wat uiteindelijk s’avonds pas gebeurde, speeldates, paniekerige moeders, boodschappen doen, huishoudelijke taken, ziek kind, trainingen, eten koken en het huis weer leefbaar maken.

Zaterdagochtend was ook het weer rennen en vliegen en bezweet zat ik in de trein naar Zwolle. Want ik zou met de meiden naar Wildness Festival gaan, waar Nic gratis kaarten voor had gewonnen.
Eenmaal met zn allen bij Nic verzameld, een biertje gedaan en toen op het fietsje naar het festival terrein.
Het was een prachtige dag, mooi weer, lekkere muziek en goed gezelschap. Rond een uurtje of 10 zijn we weer naar huis gefietst en daar nog uren aan de klets geweest.

Zondag de hele clan weer opgetrommeld om een biertje op het terras te doen ter ere van de verjaardag van de dochter van Nic. Toen weer met de trein naar huis, even opgefrist en toen saampjes met vriendlief nog een hapje buiten de deur gedaan ter ere van het feit dat op deze dag de vonk oversloeg 2 jaar geleden.
Al met al een superleuk weekend!

En dan nu het gevolg…
Ik heb griep, verschrikkelijk zere keel, hoestbuien en een snotterkop. Daar komt ook nog eens bij dat mijn hele lichaam stijf is van zaterdag de hele dag staan. (en dan heb ik het nog niet over de pijn in mn nek en schouders van het vele hoesten)
Maar voor mij is dit gewoon. Ik weet dat als ik een dagje festival doe, dat ik dan zeker een paar dagen nodig heb om bij te komen. Dit zijn weloverwogen keuzes.
Als ik nl echt altijd naar mijn lichaam zou luisteren, zou ik niks meer kunnen. En ik leef maar 1 keer en daar wil ik wel een feestje van maken. Een aangepast feestje dan wel… 😉

Helaas kwam hier de griep nog eens extra overheen (wrs omdat ik bezweet in mn hemdje op dat fietsje ging zitten), dus heb ik besloten om een weekje sportrust te nemen.
En dat is goed.
Het geeft me weer extra zin om volgende week weer lekker aan de slag te gaan. De druk is nu even weg en ik moet me richten op herstel.

Straks lekker aan de spinazie salade en ik ben zo weer topfit…!
Ooh, over die spinazie salade… Zal ik die met jullie delen? Is nl gezond en echt super lekker!

Bij deze: Spinazie Salade

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*