Stilte ná de storm

Jaaaa, daar ben ik weer….!

Het was een zeer turbulente tijd, de laatste paar weken.
Zoals jullie hier hebben gelezen was ik druk aan het trainen voor de Vrouwentriathlon te Beesd op zondag 6 juli.
Na weken lang 5x in de week trainen, ging ik samen met vriendin Monique de laatste week ook een ‘open water training’ doen. De eerste sessie moest vroegtijdig afgebroken worden doordat we beide ‘geblesseerd’ raakten door het ranzige water van de desbetreffende plas.
Een paar dagen later deden we weer een training en deze verliep een stuk soepeler.

Deze zelfde laatste week had ik steeds meer last van vermoeidheid. Hier had ik al wat langer last van, maar het werd nu echt zo erg dat ik tijdens die week al een paar keer vanwege de duizeligheid bijna was flauwgevallen.
Na een bloedcontrole bleek ik bloedarmoede te hebben en moest ik aan de ijzerpillen. Dus vreselijk vermoeid en niet lekker stond ik die zondag aan start van mijn eerste 1/16e marathon.

‘Morgens deed ik de triathlon, s’avonds vertrokken we met het gezin naar Zuid-Frankrijk. De hele week was ik al gestresst vanwege alle voorbereidingen voor deze vakantie.
Je gaat toch met 3 kids op vakantie en ik wil dat wel goed voorbereid hebben. Ook de lange reis van (uiteindelijk) 19 uur had ook enig denkwerk vwb drinken, eten en snacks nodig, dus daar was ik s’middags ook nog druk mee bezig.

De vakantie was geweldig, ik heb genoten van de rust, de kindjes, mijn vent en de omgeving en vooral van het niet sporten.
Alhoewel ik tijdens de vakantie wel begonnen ben met de 30-dagen plank challenge van Stoere Vrouwen Sporten, heb ik deze na dag 3 weer moeten beëindigen.
Planken is voor mij heel goed, maar dan gewoon maar eens beginnen met 3x 10 seconden.
Daarnaast had ik mezelf voorgenomen om pas te gaan beginnen met sporten wanneer ik daar zin in had en niet omdat het moest.
Dus afgelopen weekend samen met vriendlief op de mtb weer heerlijk een rondje Luttenberg gedaan (ong. 16k)
Maandagochtend werd ik wakker en had zin om te gaan hardlopen. Dus hond aan de riem en gaan. En om mijn scheenbeen geen hartverzakking te brengen, ben ik begonnen met om-en-om 5 minuten.
Ik begon met 5 minuten hobbelen en daarna mocht Suuz 5 minuten snuffelen en dit zo’n ruim 3,5k.

Verder is het rustig. De kindjes zijn voor 3 weken bij hun moeder. Jur is weer aan het werk en ik ben met van alles en nog wat bezig van tuin tot zolder tot kinderkamers tot huishouden.
Vooral dat laatste blijft grootste favoriet in m’n uitstelgedrag… 🙂

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*