Miep Kookgraag

Ik kook graag, altijd al gedaan. Als klein kind verbeterde ik mijn moeder bij het gebruik van kruiden en nu probeer ik juist steeds meer een gezonde kant op te zoeken.

Nu ben ik niet zo’n health freak die ineens alleen maar super foods, biologisch, glutenvrij of vegetarisch ga eten. Ik ben namelijk nog steeds verzot op mijn patatje met mayo. Maar er is zoveel meer dan alleen de AGV (Aardappelen, Groenten en Vlees), Macaroni/Spaghetti en Nasi/Bami waar ik mee ben opgegroeid. Niks mis mee, maar ik wilde anders, gezonder, creatiever.

Nu ben ik niet zo creatief dat ik zelf gerechten uit mijn mouw schud, maar ik struin het internet af, heb vriendinnen die graag koken en natuurlijk ‘jat’ ik het een en ander van een aantal van mijn favoriete sites.

En aangezien ik graag de leuke dingen met anderen deel, plaats ik de lekkerste recepten op mijn blog. Heb je nou zelf ook een verschrikkelijk lekker, gezond of geniaal recept wat ik MOET proberen? Mail dan naar puurmargriet@hotmail.com en ik ga het uitproberen…!

Nieuwsgierig geworden? Klik op Recepten in de bovenste balk of klik hier.