Druk op zoek…

Ooh wat een werk is het toch, een webshop starten. Maar ooooh, wat vind ik dit leuk..!!!

De site bouwen was een al pleziertje op zich. Alles maken zoals ik dat wilde. Helaas ben ik technisch redelijk, maar niet voldoende onderlegd en is de shop nog niet zoals ik het wil. Maar dat komt goed! Op de huidige manier werkt het ook prima.
Maar dan komt het… Het vullen van de shop. Tekeningen genoeg, maar wat wil ik er mee doen?

Ik wil nl niet zomaar wat producten er in knallen. Nee, het moeten wel eerlijke producten zijn.
Ik hou van natuurlijke materialen. Katoen, hout, gerecycled papier etc. Niet een glibberig stofje voor een kussenhoes of plastic producten. Brrr, ik hou er gewoon niet van.
De producten moeten eerlijk zijn en natuurlijk aanvoelen en het liefst ook nog een mooi verhaal.

En ja, als je zoiets wilt, dan maak je het jezelf wel een flinke slag moeilijker. Maar, ik ga uitdagingen nooit uit de weg dus ik ben er voor gegaan!

Het linnen tasje is natuurlijk mijn allereerste product en mijn reclame. Ook daarin heb je verschrikkelijk veel opties. Van geperst katoen, tot polyester en noem maar op. Maar ik wil niet zo’n flut tasje maar een sterke linnen tas waar je nog lang plezier van kan hebben. En dat is uiteindelijk gelukt! Trots op mijn 1e product!

De kussenhoezen heb ik na 5 maanden zoeken, leveranciers benaderen, het internet afstruinen en verschillende proef exemplaren bestellen, eindelijk gevonden! Het is een mooie, sterke katoenen twill geworden.
De tekeningen worden met de zeefdruk techniek erin geperst. Dit is een hele duurzame en tijdrovende techniek, maar daardoor voel je de print niet en kan je ze gewoon wassen. Maar ook daardoor zijn het niet de goedkope kussentjes die ik net al eerder noemde. Maar je hebt wel een uniek kussen!

De houten kaarten zijn echt een cadeautje. Ik vind ze zelf echt geweldig! Het geeft zo’n ontzettend nieuwe dimensie aan een kaartje sturen. De print wordt erin gebrand met een speciaal system. En je voelt dus ook de print op de kaart zitten. Echt heel bijzonder. Daarnaast is de man die dit maakt zo ontzettend enthousiast en trots op zijn werk, dat het een feestje is om een bestelling bij hem te plaatsen.

En dan de rest van de producten. Die zien jullie nog niet, maar oi, wat zijn die gaaf…!
Ik kan je in ieder geval verklappen dat er super gave verjaardagskalenders aankomen. Elke maand weer een andere print. Nu even geduld daar voor.

En de rest? Daarvoor ben ik nog in onderhandeling, maar ik kan je beloven, dat wordt echt super gaaf!
Dus volg me vooral op Facebook en Twitter, daar hou ik iedereen op de hoogte.

Wil je de nieuwsbrieven in je mail ontvangen? Dat kan ook!
Mail je mailadres even naar nieuwsbrief@missindieart.nl en je wordt op de hoogte gehouden!
(op dit mailadres kun je je ook weer afmelden)